Woning in Rotterdam verhuren

Woningen in Rotterdam verhuren

Woning Verhuren

Snel en makkelijk uw huis verhuren zonder hoge kosten kan nu bij Huren Rotterdam Stad.

Uw Huis Verhuren

Wilt u uw woning verhuren als particulier en alles zelf in de hand houden? Wilt u ook geen hoge kosten betalen voor administratie en maandelijks een percentage van uw huurinkomsten afstaan?

Door uw woning te laten plaatsen bij Huren Rotterdam Stad bent u verzekerd van maandelijks vele bezoekers die op zoek zijn naar een huurwoning in Rotterdam en omstreken. Wij zullen uw woning met foto en omschrijving op onze website plaatsen en de geïnteresseerde huurders zullen direct met u contact opnemen. Op deze manier kunt u zelf bepalen aan wie u uw woning verhuurt en kunt u uw eigen screening houden.

Het enige wat u hoeft te doen is ons de informatie aanleveren van uw woning, zoals foto’s en een omschrijving van de woning, en u kunt per direct uw woning te huur zetten.

Kosten om uw huis te verhuren

Omdat u zelf alles met de verhuurders afhandelt en wij alleen voor de potentiële huurders zorgen, betaalt u alleen een maandelijks bedrag voor het plaatsen van uw woning op de website van Huren Rotterdam Stad.

U heeft geen opzegtermijn of minimale contractsduur. Zolang u uw woning op de website geplaatst wilt hebben betaalt u.

De kosten zijn altijd voor een gehele maand en er zal geen verrekening plaatsvinden als uw woning in het midden van de maand verhuurd wordt.

Voor een maandelijkse plaatsing van uw woning betaalt u slechts €37,- (incl. btw) en zonder administratiekosten. Nadat u uw woning verhuurt heeft, zal u dus ook geen kosten meer hebben aan een makelaar.

Wilt u zelf graag alles in eigen hand hebben en uw woning snel en makkelijk verhuren? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.